17/04/2024 17/04/2024 Μαθητές του 11ου Γυμνασίου Αχαρνών, συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους, επισκέφθηκαν χθες τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και ευχήθηκε υγεία, δύναμη, καλή πρόοδο και τον άνωθεν φωτισμό. Επίσης, οι Καθηγητές και τα παιδιά, αφού ευχαρίστησαν για την υποδοχή και την φιλοξενία,...
17 Απριλίου, 2024 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 17:26

Επίσκεψη μαθητών του 11ου Γυμνασίου Αχαρνών στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη μαθητών του 11ου Γυμνασίου Αχαρνών στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Μαθητές του 11ου Γυμνασίου Αχαρνών, συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους, επισκέφθηκαν χθες τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και ευχήθηκε υγεία, δύναμη, καλή πρόοδο και τον άνωθεν φωτισμό.

Επίσης, οι Καθηγητές και τα παιδιά, αφού ευχαρίστησαν για την υποδοχή και την φιλοξενία, αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, υποσχόμενοι πως σύντομα θα διοργανώσουν νέα επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων