16/05/2024 16/05/2024 Εν’ όψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την είσοδο των μαθητών της Γ΄ Λυκείου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα τελεσθεί την Δευτέρα, 27 Μαίου 2024, απογευματινή Θεία Λειτουργία (ώρα ενάρξεως 20:00) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, συμμεριζόμενη την αγωνία των παιδιών στην κρίσιμη αυτή στιγμή για...
16 Μαΐου, 2024 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024 - 14:45

Εσπερινή Θεία Λειτουργία υποψήφιων φοιτητών στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Εσπερινή Θεία Λειτουργία υποψήφιων φοιτητών στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Εν’ όψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την είσοδο των μαθητών της Γ΄ Λυκείου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα τελεσθεί την Δευτέρα, 27 Μαίου 2024, απογευματινή Θεία Λειτουργία (ώρα ενάρξεως 20:00) στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, συμμεριζόμενη την αγωνία των παιδιών στην κρίσιμη αυτή στιγμή για την μελλοντική τους πορεία, καλεί τους υποψηφίους σπουδαστές, αλλά και τους γονείς και τους καθηγητές αυτών, να προσέλθουν στην Θεία Λειτουργία με προσευχη­τική διάθεση υπέρ των διαγωνιζομένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων