24/04/2024 24/04/2024 Από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής ανακοινώνεται, ότι από την Τετάρτη 24 Απριλίου έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου ξεκινά η καταβολή του βοηθήματος στις τρίτεκνες οικογένειες της Επαρχίας. Το βοήθημα αυτό, το οποίο είναι μία προσφορά της Εκκλησίας και του «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ», Ίδρυμα του Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, προς ενίσχυση των τριτέκνων οικογενειών...
24 Απριλίου, 2024 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024 - 12:54

Ι.Μ. Μαρωνείας: Ξεκινά η καταβολή του βοηθήματος στις τρίτεκνες οικογένειες

Διαδώστε:
Ι.Μ. Μαρωνείας: Ξεκινά η καταβολή του βοηθήματος στις τρίτεκνες οικογένειες

Από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής ανακοινώνεται, ότι από την Τετάρτη 24 Απριλίου έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου ξεκινά η καταβολή του βοηθήματος στις τρίτεκνες οικογένειες της Επαρχίας.

Το βοήθημα αυτό, το οποίο είναι μία προσφορά της Εκκλησίας και του «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ», Ίδρυμα του Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, προς ενίσχυση των τριτέκνων οικογενειών της Θράκης, θα καταβάλλεται στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως από ώρας 9ης πρωινής, έως ώρας 1ης μεσημβρινής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων