26/02/2024 26/02/2024 Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Θεοκλήτου τελέσθηκε στις 25 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ Παντελεήμονος. Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος καταλλήλως, τόνισε ότι ο Άγιος , όπως και όλοι οι Άγιοι της Εκκλησίας υπήρξαν άνθρωποι, που με την αγιότητα του βίου...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 16:02

Ιερά Αγρυπνία επι τη εορτή του Αγίου Θεοκλήτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία επι τη εορτή του Αγίου Θεοκλήτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ιερά Αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Θεοκλήτου τελέσθηκε στις 25 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ Παντελεήμονος.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος, ευχόμενος καταλλήλως, τόνισε ότι ο Άγιος , όπως και όλοι οι Άγιοι της Εκκλησίας υπήρξαν άνθρωποι, που με την αγιότητα του βίου τους ενέπνευσαν όχι μόνο όσους βρέθηκαν κοντά τους, αλλά και όλους εμάς που με την αγάπη τους και το παράδειγμα του βίου τους μας επισκέπτονται και σήμερα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων