29/09/2023 29/09/2023 Ο Σεβασμιώ­τατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων ιερούργησε σήμερα στην αίθουσα του αμφιθεά­τρου του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής, το ιερόν παρεκκλήσιον του οποίου είναι αφιερωμένο στον Όσιο Ρωμανό τον Μελωδό. Τον λόγο κήρυξε μαθήτρια του σχολείου,η οποία αναφέρθηκε στον βίο του Οσίου και την προσφορά του στην υμνογραφία της Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος στο...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2023 - 14:38

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στο Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο Κομοτηνής

Ο Σεβασμιώ­τατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων ιερούργησε σήμερα στην αίθουσα του αμφιθεά­τρου του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής, το ιερόν παρεκκλήσιον του οποίου είναι αφιερωμένο στον Όσιο Ρωμανό τον Μελωδό.

Τον λόγο κήρυξε μαθήτρια του σχολείου,η οποία αναφέρθηκε στον βίο του Οσίου και την προσφορά του στην υμνογραφία της Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μίλησε σχετικά και ευχαρίστησε την Διοίκηση του Σχολείου, τον Σύλλογο των Καθηγητών και τον Σύλλογο των Γονέων και Κηδεμόνων, κυρίως δε τα παιδιά για την προσευχητική συμμετοχή τους στη Θεία Λειτουργία.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων