16/03/2023 16/03/2023 O νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Δημήτριος Καρασαββίδης επισκέφθηκε χθες τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης εν όψει της ανάληψης των νέων καθηκόντων του. Ο Υποστράτηγος συνοδευόταν από τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Κούκουρα και...
16 Μαρτίου, 2023 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 14:55

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας υποδέχθηκε τον νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας υποδέχθηκε τον νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας

O νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Δημήτριος Καρασαββίδης επισκέφθηκε χθες τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης εν όψει της ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

Ο Υποστράτηγος συνοδευόταν από τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Κούκουρα και τον Υπασπιστή του κ. Πρόδρομο Καλαιτζίδη.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν στο τραπέζι θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε υγεία, τον άνωθεν φωτισμό, δύναμη και ενίσχυση στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων