18/06/2022 18/06/2022 Η πρώτη αυτοτελής εκδήλωση της Χορωδίας Σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Χρύσανθος Φιλιππίδης» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής έλαβε χώρα χθες, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής. Οι σπουδαστές, με την καθοδήγηση του καθηγητή της Σχολής κ. Χρίστου Παπακωνσταντίνου, παρουσίασαν ύμνους και αναγνώσματα σχετικά με την Δεσποτική εορτή της...
18 Ιουνίου, 2022 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 13:58

Πρώτη αυτοτελής εκδήλωση της χορωδίας «Χρύσανθος Φιλιππίδης» στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής

Διαδώστε:
Πρώτη αυτοτελής εκδήλωση της χορωδίας «Χρύσανθος Φιλιππίδης» στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής

Η πρώτη αυτοτελής εκδήλωση της Χορωδίας Σπουδαστών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Χρύσανθος Φιλιππίδης» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής έλαβε χώρα χθες, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής.

Οι σπουδαστές, με την καθοδήγηση του καθηγητή της Σχολής κ. Χρίστου Παπακωνσταντίνου, παρουσίασαν ύμνους και αναγνώσματα σχετικά με την Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής, ύστερα από προετοιμασία δύο μηνών περίπου.

Η προσέλευση του κοινού ήταν πολύ ενθαρρυντική για την προσπάθεια της δημιουργίας Χορωδίας της Σχολής, που τώρα ξεκινάει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων