28/06/2019 28/06/2019 Στην Αυστραλία βρίσκεται ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ως ορισθείς εκπρόσωπος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου του Β΄ και της Ιεράς Συνόδου, στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϊ. Ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Μακάριος εξελέγη παμψηφεί στις 9 Μαΐου νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας,...
28 Ιουνίου, 2019 - 13:19

Στην Αυστραλία βρίσκεται ο Μητρ. Μαρωνείας

Διαδώστε:
Στην Αυστραλία βρίσκεται ο Μητρ. Μαρωνείας

Στην Αυστραλία βρίσκεται ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ως ορισθείς εκπρόσωπος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου του Β΄ και της Ιεράς Συνόδου, στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Σίδνεϊ.

Ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Μακάριος εξελέγη παμψηφεί στις 9 Μαΐου νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, ενώ κατείχε μέχρι την εκλογή του τα καθήκοντα του βοηθού Επισκόπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και βρισκόταν στην Εσθονία, οργανώνοντας την Τοπική Εκκλησία.

Η επίσημη τελετή ενθρόνισής του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουνίου στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Redfern του Σίδνεϊ.

Βίντεο από την υποδοχή του Σεβ. Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής:

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων