20/06/2021 20/06/2021 Το απόγευμα του Σαββάτου, 19ης Ιουνίου 2021, παραμονή της Εορτής της Πεντηκοστής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής. Στον λόγο του τόνισε, ότι το Άγιο Πνεύμα, το Τρίτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό, συμμαρτυρεί,...
20 Ιουνίου, 2021 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2021 - 16:20

“Το Άγιον Πνεύμα να φωτίζει και να καθοδηγεί την ζωή όλων”

Διαδώστε:
“Το Άγιον Πνεύμα να φωτίζει και να καθοδηγεί την ζωή όλων”

Το απόγευμα του Σαββάτου, 19ης Ιουνίου 2021, παραμονή της Εορτής της Πεντηκοστής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής χοροστάτησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Στον λόγο του τόνισε, ότι το Άγιο Πνεύμα, το Τρίτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, ομοούσιο με τον Πατέρα και τον Υιό, συμμαρτυρεί, συναντι­λαμβάνεται, πραγματώνοντας μέσα στις ψυχές μας το όλο ανακαινιστικό του έργο.

Το πρωί της Κυριακής της Πεντηκοστής, 20ης Ιουνίου 2021, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής και προέστη του Εσπερινού της Γονυκλισίας ευχόμενος το Άγιον Πνεύμα να ευλογεί, να φωτίζει και να καθοδηγεί την ζωή όλων μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων