26/11/2021 26/11/2021 Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, με όμορφες επιλογές για αγορές και δώρα. Χριστουγεννιάτικα είδη, ποτά και τρόφιμα, καλάθια δώρων, προϊόντα «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» και κατασκευές από τα χέρια των εθελοντών, παπούτσια και αξεσουάρ, καλλυντικά, παιδικά παιχνίδια, ημερολόγια και είδη σπιτιού είναι μερικά από...
26 Νοεμβρίου, 2021 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2021 - 14:11

4 και 5 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Διαδώστε:
4 και 5 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021, με όμορφες επιλογές για αγορές και δώρα. Χριστουγεννιάτικα είδη, ποτά και τρόφιμα, καλάθια δώρων, προϊόντα «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» και κατασκευές από τα χέρια των εθελοντών, παπούτσια και αξεσουάρ, καλλυντικά, παιδικά παιχνίδια, ημερολόγια και είδη σπιτιού είναι μερικά από τα είδη που θα είναι διαθέσιμα στη Δωροαγορά.

Λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει επιβάλει ο κορωνοϊός και αυτή τη χρονιά η Δωροαγορά θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για την ασφάλεια όλων. Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει με την ευγενική χορηγία της ACS και των εθελοντών της Μονάδας για την ταχύτερη δυνατή παραλαβή.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα και εκπλήξεις!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων