19/02/2022 19/02/2022 Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και η Κοινότητα Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής «Ορθόδοξη Μαθητεία» προσκαλούν στην Αιμοδοσία που θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 26 Φεβρουαρίου 2022, από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι στην Αίθουσα της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (Αγ. Δημητρίου 23, Σπάτα). Με σύνθημα “Σημασία δεν έχει τί έχεις...
19 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2022 - 18:36

Αιμοδοσία αγάπης: “Σημασία δεν έχει τί έχεις αλλά τί δίνεις!”

Διαδώστε:
Αιμοδοσία αγάπης: “Σημασία δεν έχει τί έχεις αλλά τί δίνεις!”

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και η Κοινότητα Νέων της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής «Ορθόδοξη Μαθητεία» προσκαλούν στην Αιμοδοσία που θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 26 Φεβρουαρίου 2022, από τις 9 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι στην Αίθουσα της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» (Αγ. Δημητρίου 23, Σπάτα).

Με σύνθημα “Σημασία δεν έχει τί έχεις αλλά τί δίνεις!”, η Αιμοδοσία αποτελεί ευκαιρία να κάνουμε πράξη το κήρυγμα του Ευαγγελίου για την Αγάπη. Η ευκαιρία αυτή θα δώσει την δυνατότητα σε συνανθρώπους μας να εξασφαλίσουν τις ανάγκες τους σε αίμα.

Δίνουμε αίμα με ασφάλεια: με αρνητικό rapid τεστ 48 ωρών ή δωρεάν έλεγχο στη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ».

Σας προτρέπουμε να ενημερωθείτε για την καταλληλότητα του αιμοδότη στις παρακάτω ιστοσελίδες:
https://blooddonorregistry.gr/?page_id=168
https://ekea.gr/αιμοδότης/

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων