11/12/2023 11/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα τιμηθεί για το κοινωνικό, επιστημονικό, και ποιμαντικό του έργο από την Ένωση Δημάρχων Αττικής και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «10α Βραβεία Αυτοδιοίκησης», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα «Ν. Σκαλκώτας». Στην εκδήλωση θα...
11 Δεκεμβρίου, 2023 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023 - 10:07

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας θα τιμηθεί σήμερα για το κοινωνικό, επιστημονικό, και ποιμαντικό του έργο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας θα τιμηθεί σήμερα για το κοινωνικό, επιστημονικό, και ποιμαντικό του έργο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα τιμηθεί για το κοινωνικό, επιστημονικό, και ποιμαντικό του έργο από την Ένωση Δημάρχων Αττικής και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «10α Βραβεία Αυτοδιοίκησης», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα «Ν. Σκαλκώτας».

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν πρόσωπα και Φορείς που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην Αυτοδιοίκηση και στο Κοινωνικό Σύνολο.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων