29/09/2019 29/09/2019 Ο καθιερωμένος Αγιασμός, με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, Παραδοσιακών Χορών και Εκμάθησης παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας , τελέσθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2019. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ο οποίος μετά το πέρας της Ακολουθίας, εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τον Διευθυντή...
29 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2019 - 21:13

Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Ο καθιερωμένος Αγιασμός, με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, Παραδοσιακών Χορών και Εκμάθησης παραδοσιακών Μουσικών Οργάνων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας , τελέσθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ο οποίος μετά το πέρας της Ακολουθίας, εξέφρασε την ευαρέσκειά του προς τον Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Σιάχο, τους Καθηγητές και τους μαθητές της Σχολής.

Η όλη εκδήλωση έλαβε τέλος με το καλωσόρισμα του Διευθυντή της Σχολής και Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας κ. Κωνσταντίνου Σιάχου, ο οποίος αφού ευχήθηκε τα δέοντα σε όλους αναφέρθηκε στον ετήσιο προγραμματισμό των μαθημάτων και εν γένει της λειτουργίας της Σχολής.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων