12/07/2021 12/07/2021 Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουλίου 2021, Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Καλαμάτας, επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Των Ιερών Ακολουθιών προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Μελέτιος, πλαισιούμενος από τον Αρχιμ. Νεόφυτο Σαχλά, τον Εφημέριο του Ναού Πρωτοπρ. Αθανάσιο Σιψά και τον Ιεροδιάκονο Αναστάσιο Μαντζαφλάρη....
12 Ιουλίου, 2021 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2021 - 22:11

Αγρυπνία στην Καλαμάτα για τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη

Διαδώστε:
Αγρυπνία στην Καλαμάτα για τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουλίου 2021, Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Καλαμάτας, επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Των Ιερών Ακολουθιών προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Μελέτιος, πλαισιούμενος από τον Αρχιμ. Νεόφυτο Σαχλά, τον Εφημέριο του Ναού Πρωτοπρ. Αθανάσιο Σιψά και τον Ιεροδιάκονο Αναστάσιο Μαντζαφλάρη.

Το θείο λόγο κήρυξε ο π. Νεόφυτος ο οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά στο βίο και τις αρετές που κοσμούσαν την προσωπικότητα του εορτάζοντος Αγίου.

Πλήθος πιστών τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, προσήλθε στον Ιερό Ναό προκειμένου να συμμετάσχει στην Ιερά Αγρυπνία και να λάβει τη χάρη του Αγίου.

 


Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων