24/05/2023 24/05/2023 Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια και προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε το βράδυ της Τρίτης 23ης Μαΐου ε.έ., η Ιερά Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Αρώνης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού και οι πρεσβύτεροι Περικλής Τσίχλης,...
24 Μαΐου, 2023 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2023 - 10:25

Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα από τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα από τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια και προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε το βράδυ της Τρίτης 23ης Μαΐου ε.έ., η Ιερά Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Αρώνης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού και οι πρεσβύτεροι Περικλής Τσίχλης, Σπυρίδων Αδαμόπουλος και Γεώργιος Ζαριφόπουλος.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, τόσο στους παρισταμένους άρχοντες, τον Βουλευτή κ. Μίλτο Χρυσομάλλη και τον Αντιδήμαρχο Καλαμάτας κ. Σαράντο Μαρινάκη, όσο και σε όλο το πλήρωμα της ενορίας, ο εκ νεκρών Αναστάς Κύριος και Θεός ημών να αξιώσει τους πάντες να εορτάσουμε και του χρόνου την Ανάστασή Του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων