01/08/2020 01/08/2020 Στα πλαίσια της υποδοχής και φιλοξενίας της Τιμίας Κάρας της Αγίας ενδόξου Οσιομάρτυρος Παρασκευής, στο Ιερό Προσκύνημα της Ζωοδόχου Πηγής Σγράπας Πυλίας και η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, του ομωνύμου Δήμου της Αττικής, τελέσθηκε την Παρασκευή 31η Ιουλίου ε.έ. Ιερά Αγρυπνία. Της Ιεράς Παννυχίδος προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας...
01 Αυγούστου, 2020 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 15:58

Aγρυπνώντας στο Ιερό Προσκύνημα της Σγράπας

Διαδώστε:
Aγρυπνώντας στο Ιερό Προσκύνημα της Σγράπας

Στα πλαίσια της υποδοχής και φιλοξενίας της Τιμίας Κάρας της Αγίας ενδόξου Οσιομάρτυρος Παρασκευής, στο Ιερό Προσκύνημα της Ζωοδόχου Πηγής Σγράπας Πυλίας και η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, του ομωνύμου Δήμου της Αττικής, τελέσθηκε την Παρασκευή 31η Ιουλίου ε.έ. Ιερά Αγρυπνία.

Της Ιεράς Παννυχίδος προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ενώ τους ύμνους απέδωσαν τα μέλη της χορωδίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Κων/νου Σιάχου.

Στο κήρυγμα του ο Πανοσιολογιώτατος, αναφέρθηκε στην εορτή της Προόδου του Τιμίου Σταυρού και συνέδεσε το ιστορικό αυτό γεγονός με την ανάγκη του ανθρώπου και την αναζήτηση στηριγμάτων στη ζωή μας, ένα εκ των οποίων είναι και ο Τίμιος Σταυρός.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων