26/09/2021 28/09/2021 Στο Μετόχι της Ιεράς Μονής του Βουλκάνου, στην πόλη της Μεσσήνης, όπου βρίσκεται η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας για οκταήμερο προσκύνημα, τελέσθηκε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρθαγένης κ. Μελετίου και συνιερουργούντος του οικείου Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Κατά την Θεία Λειτουργία έλαβε χώρα και η...
26 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 20:28

Αρχιερατικό Συλλείτουργο και χειροτονία στην Μεσσήνη

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Συλλείτουργο και χειροτονία στην Μεσσήνη

Στο Μετόχι της Ιεράς Μονής του Βουλκάνου, στην πόλη της Μεσσήνης, όπου βρίσκεται η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας για οκταήμερο προσκύνημα, τελέσθηκε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρθαγένης κ. Μελετίου και συνιερουργούντος του οικείου Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Κατά την Θεία Λειτουργία έλαβε χώρα και η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Αναστασίου Μαντζαφλάρη, την οποία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Μελέτιος, κατόπιν ευγενικής παραχώρησης του Σεβ. Μεσσηνίας . Τους αρχιερείς πλαισίωσαν ο Καθηγούμενος της Μονής Αρχιμ. Προκόπιος Σμυρνής και πατέρες εκ των ομόρων ενοριών αλλά και ο κατά σάρκα πατέρας του χειροτονηθέντος π. Αλέξιος Μαντζαφλάρης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων