05/06/2019 05/06/2019 Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7 με 9 Ιουνίου 2019, από την Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας, με θέμα «Φράγκοι και Ενετοί στη Μεσσηνία-διερευνώντας το δυτικό παρελθόν της Πελοποννήσου», το οποίο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ξενοδο­χείου «ELYSIAN LUXURY HOTEL» (Συνοικία Κορδία-Δυτική Παραλία Κα­λα­μάτας). Το Συνέδριο υλοποιείται υπό την αιγίδα του Προέ­δρου της Δημοκρατίας...
05 Ιουνίου, 2019 - 12:40

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στη Μητρ.Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο στη Μητρ.Μεσσηνίας

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7 με 9 Ιουνίου 2019, από την Ι. Μητρόπολη Μεσσηνίας, με θέμα «Φράγκοι και Ενετοί στη Μεσσηνία-διερευνώντας το δυτικό παρελθόν της Πελοποννήσου», το οποίο θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ξενοδο­χείου «ELYSIAN LUXURY HOTEL» (Συνοικία Κορδία-Δυτική Παραλία Κα­λα­μάτας).

Το Συνέδριο υλοποιείται υπό την αιγίδα του Προέ­δρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου και σε συνερ­γασία με την Ακαδημία Αθηνών, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπι­στή­μιο Αθηνών και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρα­σκευή 7 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου (ώρα 9 π.μ.-7.45 μ.μ.) και την  Κυριακή 9 Ιουνίου (ώρα 11.30 π.μ.- 2 μ.μ.), θα παρουσιαστούν επιστημονικές εισηγήσεις σχετικά με το αντικείμενο του Συνεδρίου, από διακεκριμένους ομιλητές. Επί των εισηγήσεων θα ακολου­θεί διαλογική συζήτηση, ενώ με το πέρας αυτών θα παρουσια­στούν τα συμπεράσμαστα εκ του Συνεδρίου.

 

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων