20/06/2021 20/06/2021 Με την δέουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, τιμήθηκε η Κυριακή της Πεντηκοστής στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Επίκεντρο του εορτασμού ο Παμμεγέθης Ιερός Ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, στον οποίον τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, πλαισιωμένου από τους εφημερίους του Ναού Αρχιμ. Τιμόθεο...
20 Ιουνίου, 2021 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2021 - 13:50

H Μητρόπολη Μεσσηνίας τίμησε την Πεντηκοστή

Διαδώστε:
H Μητρόπολη Μεσσηνίας τίμησε την Πεντηκοστή

Με την δέουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, τιμήθηκε η Κυριακή της Πεντηκοστής στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Επίκεντρο του εορτασμού ο Παμμεγέθης Ιερός Ναός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, στον οποίον τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, πλαισιωμένου από τους εφημερίους του Ναού Αρχιμ. Τιμόθεο Μπινίσκο και Πρωτ. Κων/νο Σφήκα και τους διακόνους Θεόφιλο Κυριάκο και Αναστάσιο Μαντζαφλάρη.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στο μήνυμα της ενότητος μέσα στην Εκκλησία, που μας δίνει η εορτή της Πεντηκοστής. Εν συνεχεία τελέσθηκε και ο καθιερωμένος Εσπερινός της Γονυκλισίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων