12/06/2024 12/06/2024 Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια και προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε το βράδυ της Τρίτης 11ης Ιουνίου ε.έ., η Ιερά Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι Αρχιμανδρίτες Ευθύμιος Θεοδωρόπουλος και Αλέξιος Αρώνης, ο και προϊστάμενος του Ιερού Ναού...
12 Ιουνίου, 2024 - 11:38

Η Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα από τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Η Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα από τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια και προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε το βράδυ της Τρίτης 11ης Ιουνίου ε.έ., η Ιερά Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι Αρχιμανδρίτες Ευθύμιος Θεοδωρόπουλος και Αλέξιος Αρώνης, ο και προϊστάμενος του Ιερού Ναού και οι πρεσβύτεροι Περικλής Τσίχλης, Αθανάσιος Σιψάς, Σπυρίδων Αδαμόπουλος, Γεώργιος Ζαριφόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε, τόσο στους παρισταμένους όσο και σε όλο το πλήρωμα της πανηγυριζούσης ενορίας, ο εκ νεκρών Αναστάς Κύριος και Θεός ημών να αξιώσει τους πάντες να εορτάσουμε και του χρόνου την Ανάστασή Του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων