08/09/2019 08/09/2019 Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος η εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Επίκεντρο του εορτασμού ο φερώνυμος Ναός, της συνοικίας των Φαρών, στην πόλη της Καλαμάτας. Αφ’ εσπέρας του πανηγυρικού εσπερινού προέστη και χοροστάστησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ενώ την κυριώνυμο μετέβη...
08 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:54

Η εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Η εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Μεσσηνίας

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος η εορτή του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Επίκεντρο του εορτασμού ο φερώνυμος Ναός, της συνοικίας των Φαρών, στην πόλη της Καλαμάτας.

Αφ’ εσπέρας του πανηγυρικού εσπερινού προέστη και χοροστάστησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ενώ την κυριώνυμο μετέβη εις τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Γενεθλίου στην πόλη του Μελιγαλά.

Στον Ιερό Ναό της πόλης της Καλαμάτας την κυριώνυμο προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Μετέφερε στο πολυπληθές εκκλησίασμα το μήνυμα της σημερινής ημέρας, που είναι μήνυμα χαράς και προμήνυμα σωτηρίας των ανθρώπων.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων