19/07/2021 20/07/2021 Στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, στην Μεσσηνία και στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Χριστιανούπολη, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πελοποννήσου, κάνει αναφορά η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε. Αναλυτικά, το δελτίο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει: Στη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου...
19 Ιουλίου, 2021 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 1:27

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας για την επίσκεψη Μητσοτάκη

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας για την επίσκεψη Μητσοτάκη

Στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, στην Μεσσηνία και στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Χριστιανούπολη, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πελοποννήσου, κάνει αναφορά η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρει:

Στη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νομό Μεσσηνίας παραβρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Πρωθυπουργός αφού επισκέφθηκε πρωτίστως μονάδες του πρωτογενούς τομέα καθώς και εκτελούμενα έργα στην περιοχή της Τριφυλίας, κατέληξε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Χριστιανούπολη, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Πελοποννήσου. Εκεί, τον υποδέχθηκαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος και Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε πρωτίστως τους δύο Αρχιερείς για την υποδοχή αλλά και για τη συμβολή τους υπέρ του εμβολιασμού, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο εσωτερικό του Ιερού Ναού, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και του Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, με το πέρας της επίσκεψης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ιστορικό μνημείο, ενώ ανέφερε ότι η ανάδειξη του Ναού και του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και η αποκατάσταση του νεότερου Ναού, θα ενισχύσουν περαιτέρω την προσέλευση επισκεπτών και θα δημιουργήσουν έναν πολιτιστικό πόλο μοναδικής σημασίας για την περιοχή.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων