28/09/2019 28/09/2019 Με την μεγαλειώδη λιτάνευσή της στους δρόμους της Μεσσήνης, και με προεξάρχοντα τον Σεβ. Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμεντα, αναχώρησε το απόγευμα η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιωτίσσης για την Ιερά Μονή του Βουλκάνου. Νωρίτερα προηγήθηκε ο εσπερινός και η Παράκληση της Θεοτόκου στο Μετόχι της Μονής στη Μεσσήνη, ενώ πριν την εκκίνηση της πομπής...
28 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:07

Κοσμοσυρροή στη Μεσσήνη για την Παναγία Βουλκανιώτισσα

Διαδώστε:
Κοσμοσυρροή στη Μεσσήνη για την Παναγία Βουλκανιώτισσα

Με την μεγαλειώδη λιτάνευσή της στους δρόμους της Μεσσήνης, και με προεξάρχοντα τον Σεβ. Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμεντα, αναχώρησε το απόγευμα η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιωτίσσης για την Ιερά Μονή του Βουλκάνου.

Νωρίτερα προηγήθηκε ο εσπερινός και η Παράκληση της Θεοτόκου στο Μετόχι της Μονής στη Μεσσήνη, ενώ πριν την εκκίνηση της πομπής ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Κλήμεντα για την παρουσία του.

Την εικόνα συνόδευσαν χιλιάδες λαού, με τη συμμετοχή του Κλήρου και των Αρχών. Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γ. Αθανασόπουλος, οι Βουλευτές Μεσσηνίας κ. Ι. Λαμπρόπουλος και Μ. Χρυσομάλλης και το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Η λιτανευτική πομπή αναμένεται να αφιχθεί στην Ιερά Μονή του Βουλκάνου περίπου τα μεσάνυχτα όπου και θα τελεσθεί η Ιερά Αγρυπνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων