19/04/2024 19/04/2024 Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στο νέο Διοικητή της Διοίκησης Κέντρων Πελοποννήσου (IV MΠ) Υποστράτηγο Απόστολο Τσουλουβή, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Ο Υποστράτηγος ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη για τα νέα του καθήκοντα, ενώ συνομίλησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και...
19 Απριλίου, 2024 - 12:44

Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Αμέριστη εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις

Διαδώστε:
Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Αμέριστη εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στο νέο Διοικητή της Διοίκησης Κέντρων Πελοποννήσου (IV MΠ) Υποστράτηγο Απόστολο Τσουλουβή, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Ο Υποστράτηγος ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη για τα νέα του καθήκοντα, ενώ συνομίλησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και για κρίσημα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τη πατρίδα μας.

Ο Μητροπολίτης ευχαριστώντας τον κ. Τσουλουβή για την επίσκεψη, εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη του στις Ένοπλες Δυνάμεις και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων