11/09/2019 11/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος τέλεσε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2019 τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ,  στο 4ο Λύκειο και στα 4ο και 6ο Γυμνάσια, καθώς και στα εκπαιδευτήρια «Μπουγά» της Καλαμάτας. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους, με...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:47

Μητρ.Μεσσηνίας: «H γνώση αποτελεί ισχυρό εφόδιο για τον άνθρωπο»

Διαδώστε:
Μητρ.Μεσσηνίας: «H γνώση αποτελεί ισχυρό εφόδιο για τον άνθρωπο»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος τέλεσε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2019 τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ,  στο 4ο Λύκειο και στα 4ο και 6ο Γυμνάσια, καθώς και στα εκπαιδευτήρια «Μπουγά» της Καλαμάτας.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους, με υγεία και πρόοδο στα παιδιά. Τόνισε δε ότι η γνώση αποτελεί ισχυρό εφόδιο για τον άνθρωπο, διαμορφώνει χαρακτήρα και είναι ισχυρό όπλο στην έξοδο για το στίβο της ζωής.

Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και άλλων τοπικών φορέων.

Τον Αγιασμό στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο, καθώς και στο 2ο και 5ο Λύκειο τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Μεσσηνίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτη Μεσσηνίας και ευχήθηκε σε όλους για μία δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων