14/06/2021 14/06/2021 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, τελέσθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, η καθιερωμένη από ετών Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, υπέρ ενισχύσεως των διαγωνιζομένων μαθητών και μαθητριών και των υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Της Ακολουθίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτη...
14 Ιουνίου, 2021 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2021 - 19:04

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Λόγια στήριξης σε υποψηφίους των Πανελλαδικών

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Λόγια στήριξης σε υποψηφίους των Πανελλαδικών

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, τελέσθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, η καθιερωμένη από ετών Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, υπέρ ενισχύσεως των διαγωνιζομένων μαθητών και μαθητριών και των υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Της Ακολουθίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά και τους εφημερίους του Ναού. Προ του πέρατος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες με λόγους αγάπης και επιστηρικτικούς.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων