20/04/2024 20/04/2024 Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε και προέστη της Ακολουθίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτεροι Κρεσφόντης Πουλόπουλος και Σωτήριος Τζαϊλέας και ο Διάκονος...
20 Απριλίου, 2024 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2024 - 11:10

Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε και προέστη της Ακολουθίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτεροι Κρεσφόντης Πουλόπουλος και Σωτήριος Τζαϊλέας και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Τα ιερά αναλογία πλαισίωσαν οι ιεροψάλτες του Μητροπολιτικού Ναού κ. Κωνσταντίνος Σιάχος και Πέτρος Σταύρου με τους πολυμελείς χορούς.

Ο Σεβασμιώτατος, προ του πέρατος της Ακολουθίας, κηρύττοντας τον θείο λόγο αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και ευχήθηκε να είναι αρωγός, σκέπη και προστάτιδα όλων μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων