07/05/2021 07/05/2021 Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας της Σγράπας, στη Γιάλοβα Πύλου, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη του Πανηγυρικού Εσπερινού, επί τη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, ο Αρχιμ. Ειρηναίος Γκουγκούνης, Προϊστάμενος του Προσκυνήματος και Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλου και οι...
07 Μαΐου, 2021 - 9:00

Ο Εσπερινός της Ζωοδόχου Πηγής στην Παναγία της Σγράπας

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Ζωοδόχου Πηγής στην Παναγία της Σγράπας

Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας της Σγράπας, στη Γιάλοβα Πύλου, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη του Πανηγυρικού Εσπερινού, επί τη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, ο Αρχιμ. Ειρηναίος Γκουγκούνης, Προϊστάμενος του Προσκυνήματος και Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλου και οι κληρικοί της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πύλου.

Εκ των Αρχών του Νομού παρέστησαν οι Βουλευτές Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Παν. Καρβέλας και ο τ. Δήμαρχος και Γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημ. Καφαντάρης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων