31/01/2024 31/01/2024 Επίκαιρη ομιλία, με θέμα «Οι Τρεις Ιεράρχες και τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα», πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΓΕΧΑ Καλαμάτας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στο ακροατήριο τις θέσεις και απόψεις των Τριών Ιεραρχών αναφορικά με σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και επί...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2024 - 20:56

«Οι Τρεις Ιεράρχες και τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα» – Ομιλία του Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
«Οι Τρεις Ιεράρχες και τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα» – Ομιλία του Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Επίκαιρη ομιλία, με θέμα «Οι Τρεις Ιεράρχες και τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα», πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΓΕΧΑ Καλαμάτας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στο ακροατήριο τις θέσεις και απόψεις των Τριών Ιεραρχών αναφορικά με σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και επί το πλείστον αναφέρθηκε στις θέσεις των Αγίων Πατέρων σε θέματα οικογένειας και γάμου.

Τόνισε την αξία της οικογzένειας κατά τους Τρεις Ιεράρχες και συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Η αποδόμηση της παραδοσιακής οικογένειας αποτελεί τελικά προσβολή του Δημιουργού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων