25/06/2024 25/06/2024 Με κάθε μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε εκ μεταθέσεως, το πρωί τηυς Τρίτης 25 Ιουνίου ε.έ., η εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προσδρόμου, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Ιδρύματος Απόρων Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας», της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου του Ιδρύματος...
25 Ιουνίου, 2024 - 13:19

Πανηγύρισε το παρεκκλήσιο του Ιδρύματος Απόρων Ανιάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το παρεκκλήσιο του Ιδρύματος Απόρων Ανιάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Με κάθε μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε εκ μεταθέσεως, το πρωί τηυς Τρίτης 25 Ιουνίου ε.έ., η εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προσδρόμου, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Ιδρύματος Απόρων Ανιάτων «Η Στέγη της Εκκλησίας», της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου του Ιδρύματος και ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Γιαννόπουλος, υπεύθυνος κληρικός του παρεκκλησίου του Ιδρύματος. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Πρωτοσύγκελλος μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Ευστ. Αναστασόπουλο, τους Αντιδημάρχους Καλαμάτας κ. Σαράντο Μαρινάκη, κ. Πιπίνα Κουμάντου και κ. Μαρία Αγγελή, την Διοίκηση και τις εθελόντριες του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού, για την αγαστή συνεργασία τους με όλες τις κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και όλους τους ευεργέτες και δωρητές του Ιδρύματος.

Εν συνεχεία ο π. Φίλιππος περιόδευσε στους χώρους του Ιδρύματος, συνομίλησε με τους εργαζομένους και τους τρόφιμους και ευχήθηκε σε όλους ο Τίμιος Πρόδρομος να είναι βοηθός και αρωγός στη ζωή τους, τονίζοντας ότι η εργασία στα εκκλησιαστικά ιδρύματα έχει ως σκοπό και αποστολή την αγάπη και την θυσιαστική προσφορά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων