27/04/2021 27/04/2021 Σε προληπτικό Test (rapid) ανίχνευσης του Covid-19 από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, υπεβλήθησαν την Μεγάλη Τρίτη, οι Ιερείς, τα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, οι Ιεροψάλτες, οι εργαζόμενοι και εθελοντές των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Κατά την διάρκεια της διενέργειας των test τηρήθηκαν τα απαραίτητα πρωτόκολλα και η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία....
27 Απριλίου, 2021 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2021 - 15:48

Σε προληπτικό Rapid Test η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Σε προληπτικό Rapid Test η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Σε προληπτικό Test (rapid) ανίχνευσης του Covid-19 από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, υπεβλήθησαν την Μεγάλη Τρίτη, οι Ιερείς, τα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, οι Ιεροψάλτες, οι εργαζόμενοι και εθελοντές των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Κατά την διάρκεια της διενέργειας των test τηρήθηκαν τα απαραίτητα πρωτόκολλα και η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαρίστησε τα μέλη του ειδικού κλιμακίου του ΕΟΔΥ για την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και για την συχνή λήψη μοριακών τεστ, τόσο στα Ιδρύματα όσο και σε όλες τις δομές της Ιεράς Μητροπόλεως, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων