06/07/2020 06/07/2020 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Κατά τή συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για δράσεις που μπορεί να υλοποιηθούν σε συνεργασία Δήμου και τοπικής Εκκλησίας. Ο Μητροπολίτης με το πέρας της επίσκεψης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον...
06 Ιουλίου, 2020 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 14:04

Στον Δήμαρχο Καλαμάτας ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Στον Δήμαρχο Καλαμάτας ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.
Κατά τή συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για δράσεις που μπορεί να υλοποιηθούν σε συνεργασία Δήμου και τοπικής Εκκλησίας.
Ο Μητροπολίτης με το πέρας της επίσκεψης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο για την αγάπη και το πνεύμα συνεργασίας με τα οποία περιβάλλει τόσο τον ίδιο, όσο και την Ιερά Μητρόπολη.
Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Μητροπο­λίτη για την τιμητική επίσκεψη, τονίζοντας τη στενή και εποικοδο­μητική συνεργασία που έχει μαζί του.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων