16/02/2024 16/02/2024 Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας, συνοδευόμενοι από τις Καθηγήτριες κυρίες Ελένη Μούρσα-Ασπρούλη και Σταυρούλα Τσιάγκρα. Ο Μητροπολίτης, ενημέρωσε τους μαθητές για το ιστορικό της τοπικής Εκκλησίας, καθώς και για το επιτελούμενο ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο αυτής. Οι μαθητές υπέβαλαν ερωτήματα...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2024 - 11:35

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας, συνοδευόμενοι από τις Καθηγήτριες κυρίες Ελένη Μούρσα-Ασπρούλη και Σταυρούλα Τσιάγκρα.

Ο Μητροπολίτης, ενημέρωσε τους μαθητές για το ιστορικό της τοπικής Εκκλησίας, καθώς και για το επιτελούμενο ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο αυτής.

Οι μαθητές υπέβαλαν ερωτήματα και απορίες στον Σεβασμιώτατο για διάφορα θέματα, ο οποίος τους έδωσε και τις κατάλληλες απαντήσεις.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης ξενάγησε τους μαθητές στις διοικητικές υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος, τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, ευχόμενος καλή πρόοδο, και κάθε καλό στην πορεία της ζωής τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων