01/08/2022 01/08/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο Επιτετραμμένος της Διπλωματι­κής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ. Yussef Dorkhom. Κατά τη συνάντηση ανταλλάγησαν απόψεις σε θέματα θρησκευτικού ενδιαφέροντος, συνεργασίας των δύο Χωρών καθώς και σε αυτά της επικαιρότητας. Ο κ. Επιτετραμμένος προσέφερε στο Μητροπολίτη αναμνη­στι­κά δώρα, ενώ ο κ. Χρυσόστομος του αντιπροσέφερε...
01 Αυγούστου, 2022 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2022 - 13:34

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο Επιτετραμμένος της Διπλωματι­κής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ. Yussef Dorkhom.

Κατά τη συνάντηση ανταλλάγησαν απόψεις σε θέματα θρησκευτικού ενδιαφέροντος, συνεργασίας των δύο Χωρών καθώς και σε αυτά της επικαιρότητας.

Ο κ. Επιτετραμμένος προσέφερε στο Μητροπολίτη αναμνη­στι­κά δώρα, ενώ ο κ. Χρυσόστομος του αντιπροσέφερε το συλλεκτικό τόμο «Χριστιανική Μεσσηνία», ευχόμενος υγεία και κάθε επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του επισκέπτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων