13/05/2024 13/05/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα 13-5-2024, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών Αντιπτέραρχος ε.α. Κων/νος Καραμεσίνης, συνοδευόμενος από τον Β΄ Αντιπρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α. Ιωάννη Τζουνάκο και τον Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου Καλαμάτας Ταγματάρχη Χρήστο Κορομηλά. Πρόεδρος και Μητροπολίτης αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα εθνικής άμυνας, πολιτισμού, καθώς και σε τρέχοντα ζητήματα...
13 Μαΐου, 2024 - 13:12

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα 13-5-2024, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών Αντιπτέραρχος ε.α. Κων/νος Καραμεσίνης, συνοδευόμενος από τον Β΄ Αντιπρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α. Ιωάννη Τζουνάκο και τον Διευθυντή του Πολεμικού Μουσείου Καλαμάτας Ταγματάρχη Χρήστο Κορομηλά.

Πρόεδρος και Μητροπολίτης αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα εθνικής άμυνας, πολιτισμού, καθώς και σε τρέχοντα ζητήματα επικαιρότητας.

Ο κ. Καραμεσίνης προσέφερε στο Σεβασμιώτατο συλλεκτικό τόμο εκδόσεων του Πολεμικού Μουσείου που αφορά τις Ελληνικές Στρατιωτικές Στολές στο διάβα του χρόνου.

Ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε στους επισκέπτες, να έχουν υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων