05/05/2023 05/05/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Κυριών Καλαμάτας, με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Αναστασία Μακρή. Οι κυρίες ζήτησαν την ευχή του Μητροπολίτη για το επιτελούμενο έργο του Συλλόγου και τον ενημέρωσαν για τις δραστηριότητές τους. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο και τις υπόλοιπες...
05 Μαΐου, 2023 - 12:44

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Σύλλογος Κυριών Καλαμάτας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Σύλλογος Κυριών Καλαμάτας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Κυριών Καλαμάτας, με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Αναστασία Μακρή.

Οι κυρίες ζήτησαν την ευχή του Μητροπολίτη για το επιτελούμενο έργο του Συλλόγου και τον ενημέρωσαν για τις δραστηριότητές τους.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο και τις υπόλοιπες κυρίες για την επίσκεψη, ευχόμενος υγεία και κάθε επιτυχία στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο τους, το οποίο έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών. Συνάμα διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολη, στα πλαίσια του δυνατού, θα είναι αρωγός στο επιτελούμενο έργο του Συλλόγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων