04/06/2024 04/06/2024 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 04-06-2024, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, εν όψει των επικείμενων Ευρωεκλογών, καθότι έχει οριστεί υπεύθυνος για τις εκλογές στην Πελοπόννησο. Ο Υπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο με τον οποίο είχε πλούσια σε θεματολογία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και...
04 Ιουνίου, 2024 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024 - 11:29

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 04-06-2024, ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, εν όψει των επικείμενων Ευρωεκλογών, καθότι έχει οριστεί υπεύθυνος για τις εκλογές στην Πελοπόννησο.

Ο Υπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο με τον οποίο είχε πλούσια σε θεματολογία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, αλλά και για αυτά που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Βορίδη για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε εγκαρδίως, να έχει υγεία και κάθε ενίσχυση παρά του Αναστάντος Χριστού, στα ευθυνοφόρα υπουργικά του καθήκοντα.

Ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του στον Μητροπολίτη, συνοδευόταν από τους Βουλευτές Μεσσηνίας Μ. Χρυσομάλλη και Π. Μαντά, καθώς και από άλλα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων