01/10/2022 01/10/2022 Στα πλαίσια της έναρξης και του προγραμματισμού της νέας κατηχητικής περιόδου 2022 – 2023, τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου ο καθιερωμένος Αγιασμός και η επίδοση των διορισμών των νέων Κατηχητριών και Κατηχητών της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας. Ο Σεβασμιώτατος, αφού καλωσόρισε, σήμερα, τους ιερείς και τα λαϊκά στελέχη της Νεότητος, ευχήθηκε τα δέοντα...
01 Οκτωβρίου, 2022 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 21:53

Σύναξη Νεότητος στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Σύναξη Νεότητος στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Στα πλαίσια της έναρξης και του προγραμματισμού της νέας κατηχητικής περιόδου 2022 – 2023, τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου ο καθιερωμένος Αγιασμός και η επίδοση των διορισμών των νέων Κατηχητριών και Κατηχητών της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού καλωσόρισε, σήμερα, τους ιερείς και τα λαϊκά στελέχη της Νεότητος, ευχήθηκε τα δέοντα για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους αλλά και της νέας κατηχητικής περιόδου και εν συνεχεία τους ανέλυσε το σκεπτικό της τοπικής Εκκλησίας αναφορικά με το πρόγραμμα της νέας κατηχητικής περιόδου.

Επεσήμανε προς όλους πως το έργο της κατήχησης κατά την περίοδο αυτή είναι ακόμη πιο δύσκολο, μετά από την δοκιμασία της πανδημίας του Covid-19 και των νέων δεδομένων που επέφερε.

Κατόπιν το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος π. Σωτήριος Τζαϊλέας ο οποίος παρουσίασε και ανέπτυξε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τη φετινή περίοδο.

Στο τέλος ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους υπευθύνους Νεότητος ιερείς και Κατηχητές και τέθηκαν προτάσεις και σκέψεις προς συζήτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων