31/01/2019 31/01/2019 Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη, θα εορτάσει κατά το ερχόμενο διήμερο η Καλαμάτα την πολιούχο της Παναγία Υπαπαντή. Αύριο Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου και ώρα 6,30 μ.μ., στο Πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, θά τελεσθεί ο Πολιαρχιερατικός Εσπερινός. Μεθαύριο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πολιαρχιερατική Θεία Λειτουργία....
31 Ιανουαρίου, 2019 - 13:02

Την Πολιούχο της εορτάζει η Καλαμάτα

Διαδώστε:
Την Πολιούχο της εορτάζει η Καλαμάτα

Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη, θα εορτάσει κατά το ερχόμενο διήμερο η Καλαμάτα την πολιούχο της Παναγία Υπαπαντή.

Αύριο Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου και ώρα 6,30 μ.μ., στο Πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, θά τελεσθεί ο Πολιαρχιερατικός Εσπερινός. Μεθαύριο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πολιαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ευθύς αμέσως και περί ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης λιτάνευση της θαυματουργού ιεράς Εικόνος, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τον εορτασμό θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους οι Σεβ. Μητροπολίτες Νικαίας Αλέξιος, Ιλίου Αθηναγόρας, Μεγάρων Κωνσταντί­νος, Καρθαγένης Μελέτιος, Ιεραπύτνης Κύριλλος, Σταγών Θεόκλητος, Λαρίσης Ιερώνυμος καί Μεσσηνίας Χρυσόστομος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρα­τίας Προκόπης Παυλόπουλος, Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Εκπρόσωποι των Κομμάτων, του Κοινοβουλίου, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμά­των Ασφαλείας.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων