18/04/2019 18/04/2019 Σε κατανυκτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2019, Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας με θέμα: «Το απ΄ αιώνος απόκρυφον». Η Συναυλία έλαβε χώρα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Η εκδήλωση περιελάμβανε υμνολογικό αφιέρωμα από την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου έως και την Ανάσταση του...
18 Απριλίου, 2019 - 8:36

«Το απ΄ αιώνος απόκρυφον»

Διαδώστε:
«Το απ΄ αιώνος απόκρυφον»

Σε κατανυκτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2019, Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας με θέμα: «Το απ΄ αιώνος απόκρυφον».
Η Συναυλία έλαβε χώρα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε υμνολογικό αφιέρωμα από την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου έως και την Ανάσταση του Χριστού.
Συμμετείχαν οι Βυζαντινοί χοροί «Ο Άγιος Νεοϊερομάρτυς Λάζαρος ο Τριπολίτης» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, οι «Μελωδοί» της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, καθώς και ο Χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Μεσσηνίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος συνεχάρη τους συμμετέχοντες Βυζαντινούς Χορούς, καθώς και τον διοργανωτή της Συναυλίας κ. Κωνσταντίνο Σιάχο, Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, καθώς και Πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού. Τέλος, ευχήθηκε υγεία και καλή Ανάσταση σε όλους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων