31/12/2018 31/12/2018 Εορταστικό ήταν το κλίμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Επισκοπείο στη Σπάρτη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ευστάθιο να ακούει τα παραδοσιακά Κάλαντα από νωρίς το πρωί από παρέες παιδιών, που αυθόρμητα θέλησαν να του ευχηθούν για το νέο έτος. Ως είθισται, το Επισκοπείο επισκέφθηκε χορωδία του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών, για να ψάλλει τα...
31 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2018 - 20:12

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης

Διαδώστε:
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης

Εορταστικό ήταν το κλίμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Επισκοπείο στη Σπάρτη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ευστάθιο να ακούει τα παραδοσιακά Κάλαντα από νωρίς το πρωί από παρέες παιδιών, που αυθόρμητα θέλησαν να του ευχηθούν για το νέο έτος.

Ως είθισται, το Επισκοπείο επισκέφθηκε χορωδία του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών, για να ψάλλει τα Κάλαντα. Ο σεπτός Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τον επικεφαλής υπαξιωματικό και τους στρατευμένους για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε το νέο έτος να συνοδευτεί από υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα.

Στη συνέχεια τα κάλαντα έψαλαν στον Μητροπολίτη Σπέρτης, σε συγκινησιακό κλίμα, τρόφιμοι του Ιδρύματος περιθάλψεως χρονίως πασχόντων ‘’ο Άγιος Παντελεήμων’’, τους οποίους συνόδευε ο Διευθυντής Πρωτ. Ιωάννης Προφύρης και εργαζόμενοι. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τροφίμους και εργαζομένους για την παρουσία και την αγάπη τους, τους ευχήθηκε για το νέο έτος, ενώ δέχθηκε ένα συμβολικό δώρο που είχαν φιλοτεχνήσει οι τρόφιμοι με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων