07/06/2024 07/06/2024 Ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης, αυτή τη φορά στο Γηροκομείο Ελίκας «ο Άγιος Χαράλαμπος» της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης. Το αμαξίδιο παρέδωσαν στον Διευθυντή του ιδρύματος, π. Μιχαήλ Χαραμή, η κα Μαρία Βολάκου και ο κ. Δημήτρης Σωτηρίου, συνεργάτες του σχολείου στη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών. Το 1ο Γυμνάσιο με ανακοίνωσή...
07 Ιουνίου, 2024 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 22:11

Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου σε ίδρυμα της Ι.Μ. Σπάρτης από το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Διαδώστε:
Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου σε ίδρυμα της Ι.Μ. Σπάρτης από το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Ένα ακόμα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης, αυτή τη φορά στο Γηροκομείο Ελίκας «ο Άγιος Χαράλαμπος» της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης. Το αμαξίδιο παρέδωσαν στον Διευθυντή του ιδρύματος, π. Μιχαήλ Χαραμή, η κα Μαρία Βολάκου και ο κ. Δημήτρης Σωτηρίου, συνεργάτες του σχολείου στη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών.

Το 1ο Γυμνάσιο με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας, επειδή απέστειλε το αναπηρικό αμαξίδιο σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την αποστολή των καπακιών. Συνεχάρη επίσης για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους όλους τους ιδιώτες, τα καταστήματα, τους φορείς, τους οργανισμούς, αλλά και τα σχολεία της Σπάρτης και γενικότερα της Λακωνίας.

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το τρίτο αμαξίδιο που δωρίζει το σχολείο. Το πρώτο είχε δωρηθεί στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης «ο Άγιος Παντελεήμων» της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης και το δεύτερο στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη.

Όσοι επιθυμούν να δώσουν πλαστικά καπάκια στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης, μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο της δράσης κ. Παναγιώτη Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο 6936884723.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων