26/05/2020 26/05/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης ανακοινώνει ότι η εκδημία του Θεοδώρου Σπηλιώτη, 73 ετών, αδελφού του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και πατέρα του προϊστάμενου του Ι.Ν Οσίου Νίκωνος Σπάρτης Πρωτ. Αθανασίου Σπηλιώτη. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Βαλύρα Μεσσηνίας. Επισημαίνεται, ότι αυτή τη στιγμή και εν...
26 Μαΐου, 2020 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 14:19

Εκδημία Θεοδώρου Σπηλιώτη

Διαδώστε:
Εκδημία Θεοδώρου Σπηλιώτη

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης ανακοινώνει ότι η εκδημία του Θεοδώρου Σπηλιώτη, 73 ετών, αδελφού του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και πατέρα του προϊστάμενου του Ι.Ν Οσίου Νίκωνος Σπάρτης Πρωτ. Αθανασίου Σπηλιώτη. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Βαλύρα Μεσσηνίας.

Επισημαίνεται, ότι αυτή τη στιγμή και εν μέσω των μέτρων προστασίας για την πανδημία του νέου κορωνοϊού, προέχουν η κατ’ ιδίαν προσευχή υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου, η ανάγκη διαφύλαξης της προσωπικής υγείας του καθενός και η υπακοή στις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Κυβερνήσεως.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων