16/06/2020 16/06/2020 Στο πλαίσιο της ανακαίνισης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο προβλέπεται και αντικατάσταση των παλαιών καθισμάτων. Ενενήντα από αυτά διατέθηκαν για την εξυπηρέτηση αναγκών των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης στην Ταϋγέτη. Κατά την διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, παραβρέθηκαν η Διευθύντρια του Σ.Ε.Φ κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο...
16 Ιουνίου, 2020 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2020 - 19:32

Καθίσματα απο το Σ.Ε.Φ. στην Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης

Διαδώστε:
Καθίσματα απο το Σ.Ε.Φ. στην Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο προβλέπεται και αντικατάσταση των παλαιών καθισμάτων. Ενενήντα από αυτά διατέθηκαν για την εξυπηρέτηση αναγκών των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης στην Ταϋγέτη.

Κατά την διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, παραβρέθηκαν η Διευθύντρια του Σ.Ε.Φ κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο υπεύθυνος των Κατασκηνώσεων Ταϋγέτης π. Νικόλαος Τσέτσεκας και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού στη Σπάρτη κ. Νικόλαος Πανταζόπουλος, ο οποίος και μεσολάβησε για την υλοποίηση της δωρεάς.

Η Ιερά Μητρόπολή ευχαρίστησε θερμά την Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την ευγενική χειρονομία της, καθώς και τον κ. Πανταζόπουλο για το αμέριστο ενδιαφέρον του. Τα καθίσματα θα αξιοποιηθούν στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου, με στόχο να γίνουν πιο λειτουργικά δίνοντας παράλληλα χαρά στους μικρούς κατασκηνωτές μας.

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων