06/08/2019 06/08/2019 Την Μεταμόρφωση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εόρτασε την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 η Εκκλησία μας και στη Σπάρτη όπου πανηγύρισε με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια το φερώνυμο παρεκκλήσιο στον λόφο του ΞΕΝΙΑ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Iεράς Μητροπόλεως: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε την αρτοκλασία και τέλεσε την πανηγυρική Θεία...
06 Αυγούστου, 2019 - 19:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2019 - 20:02

Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Μεταμορφώσεως στο ΞΕΝΙΑ Σπάρτης

Διαδώστε:
Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν Μεταμορφώσεως στο ΞΕΝΙΑ Σπάρτης

Την Μεταμόρφωση του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εόρτασε την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 η Εκκλησία μας και στη Σπάρτη όπου πανηγύρισε με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια το φερώνυμο παρεκκλήσιο στον λόφο του ΞΕΝΙΑ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Iεράς Μητροπόλεως:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε την αρτοκλασία και τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία μέσα σε κλίμα κατάνυξης. Στην ομιλία του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ο σεπτός Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στη σημασία και τους συμβολισμούς της μεγάλης αυτής εορτής του Χριστιανισμού. Πριν την ολοκλήρωση της λατρευτικής σύναξης, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε, ως είθισται, σταφύλια που είχαν φέρει πιστοί στο Ναό.


Το απόγευμα της παραμονής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στη Μεταμόρφωση Μολάων.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων