28/05/2024 28/05/2024 Στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαΐου 2024, στον Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κάμπρας, εφημέριος Παπαδιανίκων, θεολόγος και προγραμματιστής Εφαρμογών Πληροφορικής, ανέπτυξε με εμπεριστατωμένο λόγο το ενδιαφέρον θέμα: ‘’Οι κίνδυνοι της χρήσης των Η/Υ και ειδικότερα του Διαδικτύου από τους...
28 Μαΐου, 2024 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 14:46

Στους κινδύνους του διαδικτύου εστίασε η Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Σπάρτης

Διαδώστε:
Στους κινδύνους του διαδικτύου εστίασε η Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Σπάρτης

Στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαΐου 2024, στον Ι.Ν. Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κάμπρας, εφημέριος Παπαδιανίκων, θεολόγος και προγραμματιστής Εφαρμογών Πληροφορικής, ανέπτυξε με εμπεριστατωμένο λόγο το ενδιαφέρον θέμα: ‘’Οι κίνδυνοι της χρήσης των Η/Υ και ειδικότερα του Διαδικτύου από τους νέους. Τρόποι προστασίας και ελέγχου από τους γονείς’’.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό που παρακολούθησε την ομιλία, τόσο δια ζώσης όσο και από την ιστοσελίδα της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων