02/06/2020 02/06/2020 Στον Ταΰγετο και στο εκκλησάκι του Προφήτη – Ηλία που βρίσκεται στην κορυφή του μετέφερε το Άγιο Φως ο κ. Γιάννης Δημάκος , όπως κάνει κάθε χρόνο με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου. Τη φετινή χρονιά ο κ. Δημάκος είχε στο εγχείρημα αυτό και την συνοδεία του βουλευτή Λακωνίας κ....
02 Ιουνίου, 2020 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2020 - 16:08

Το Άγιο Φως στην κορυφή του Ταϋγέτου

Διαδώστε:
Το Άγιο Φως στην κορυφή του Ταϋγέτου

Στον Ταΰγετο και στο εκκλησάκι του Προφήτη – Ηλία που βρίσκεται στην κορυφή του μετέφερε το Άγιο Φως ο κ. Γιάννης Δημάκος , όπως κάνει κάθε χρόνο με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου. Τη φετινή χρονιά ο κ. Δημάκος είχε στο εγχείρημα αυτό και την συνοδεία του βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού, ενώ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο βουνό η ανάβαση πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου ημέρα Κυριακή και όχι την παραμονή της Απόδοσης του Πάσχα όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια ο κ. Δημάκος.

Πηγή: lakonikos.gr

 

Πρόσθετες Φωτογραφίες Ρωμανός Αλβέρτης – Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

 

Κάθε χρόνο, ο κ. Γιάννης Δημάκος, με την ευλογία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, μεταφέρει το Άγιο Φως στο εκκλησάκι του Προφήτη-Ηλία στην κορυφή του Ταΰγέτου. Φέτος, σε αυτό το εγχείρημα, τον συνόδευσε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο βουνό, η ανάβαση δεν πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Απόδοσης του Πάσχα, όπως συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια, αλλά την Κυριακή 31 Μαΐου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων