17/02/2024 17/02/2024 Το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί, προχώρησε στην διάθεση τροφίμων στο «Κοινωνικό Συσσίτιο» της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, μέσω του οποίου σιτίζονται καθημερινά ευάλωτες οικογένειες και συνάνθρωποι μας. Την διαδικασία προετοιμασίας των γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου της Μητροπόλεως υποστηρίζουν καθημερινά εθελόντριες...
17 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2024 - 14:32

«Το Καλάθι της Αγάπης» του ΕΕΣ στο «Κοινωνικό Συσσίτιο» της Ι.Μ. Μυτιλήνης

Διαδώστε:
«Το Καλάθι της Αγάπης» του ΕΕΣ στο «Κοινωνικό Συσσίτιο» της Ι.Μ. Μυτιλήνης

Το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της δράσης «Το καλάθι της Αγάπης» που υλοποιεί, προχώρησε στην διάθεση τροφίμων στο «Κοινωνικό Συσσίτιο» της Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου, μέσω του οποίου σιτίζονται καθημερινά ευάλωτες οικογένειες και συνάνθρωποι μας.

Την διαδικασία προετοιμασίας των γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου της Μητροπόλεως υποστηρίζουν καθημερινά εθελόντριες του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος.

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης & τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που απλόχερα προσφέρουν τρόφιμα για να ενισχύσουν την δράση του Τμήματος, καθώς επίσης και τις ακούραστες εθελόντριες που συμμετέχουν στην υλοποίηση της δράσης.

Όσες τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να ενισχύσουν την δράση «Το καλάθι της Αγάπης» του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την δωρεάν διάθεση τροφίμων, μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Τμήματος στο τηλ. 2251029480.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων