30/05/2020 30/05/2020 «Αυτός ο τόπος είναι ιερός, είναι ένα κέντρο μνήμης, ιστορίας και Πολιτισμού και είναι άρρηκτα δεμένος με την πόλη μας», τόνισε ο Αρχιμ. Τιμόθεος Ηλιάκης, κατά τη τέλεση της ακολουθίας του Αγιασμού για την κατασκευή του κτιρίου των Μουσείων στην «Αγιά Σοφιά», το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο π. Τιμόθεος μετέφερε την αγάπη και τη φροντίδα...
30 Μαΐου, 2020 - 13:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2020 - 14:24

Αγιασμός στο κτίριο των Μουσείων στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Διαδώστε:
Αγιασμός στο κτίριο των Μουσείων στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

«Αυτός ο τόπος είναι ιερός, είναι ένα κέντρο μνήμης, ιστορίας και Πολιτισμού και είναι άρρηκτα δεμένος με την πόλη μας», τόνισε ο Αρχιμ. Τιμόθεος Ηλιάκης, κατά τη τέλεση της ακολουθίας του Αγιασμού για την κατασκευή του κτιρίου των Μουσείων στην «Αγιά Σοφιά», το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο π. Τιμόθεος μετέφερε την αγάπη και τη φροντίδα του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, τονίζοντας: «Είμαι συγκινημένος και αυτό που όλοι περιμένουμε πλέον είναι να μας αξιώσει ο Θεός να κάνουμε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Αυτός ο τόπος είναι ιερός, είναι ένα κέντρο μνήμης, ιστορίας και Πολιτισμού και είναι άρρηκτα δεμένος με την πόλη μας. Η ΑΕΚ, τα όσα πρεσβεύει και η Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα πράγμα, είμαστε η ίδια οικογένεια. Και πρέπει να είμαστε συνεχώς μια αγκαλιά. Και όπως ανέφερε η ΑΕΚ στη χθεσινή της ανάρτηση για την άλωση της Πόλεως… η ιστορία μας δεν έχει τέλος, μόνο αρχή».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων