09/10/2023 09/10/2023 Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό οι μικροί μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας , Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος υποδέχθηκαν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας,  κ. Γαβριήλ, ο οποίος τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα σχολική περίοδο, συνοδευόμενος από τον διευθυντή των τριών...
09 Οκτωβρίου, 2023 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2023 - 12:16

Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό οι μικροί μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας , Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος υποδέχθηκαν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας,  κ. Γαβριήλ, ο οποίος τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό για τη νέα σχολική περίοδο, συνοδευόμενος από τον διευθυντή των τριών Παιδικών Σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως «Ιωνική Αγωγή» Πανοσιολ. Αρχιμ. Ηλία Καρατζά.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευλόγησε τόσο τις δασκάλες, όσο και τους μικρούς μαθητές, απηύθυνε εγκάρδιες ευχές για μία ευλογημένη σχολική περίοδο, η οποία θα αναδείξει πολλές ευκαιρίες αλληλεγγύης, αγάπης και βέβαια μάθησης στα όμορφα και ευλογημένα μονοπάτια της ζωής.

Οι Παιδικοί Σταθμοί «Ιωνική Αγωγή» της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας ήδη αριθμούν πολλά έτη ζωής και πλούσιου εκπαιδευτικού έργου και αποτελούν προσπάθεια της Τοπικής Εκκλησίας για τη στήριξη της προσχολικής αγωγής των μικρών παιδιών της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων